Sopimusvalmistaja

Ratkaisut korkean teknologian laitteiden tuotantoon

Turun Tekotekniikka Oy on tutkimus- ja mittalaitteiden kokonaisvaltainen sopimusvalmistaja. Olemme erikoistuneet vaativaan laite- ja osakokoonpanoon sekä materiaalin hankintaan ja testaukseen. Asiakkaitamme ovat korkean teknologian yritykset, jotka valmistavat ammattikäyttöön tarkoitettuja analyyttisiä ja kliinisiä instrumentteja tutkimuslaitoksille, sairaaloille ja lääkekehitysteollisuuteen sekä vaativia optiikkaratkaisuja sisältäviä optisia laitteita, joiden kaikkien valmistuksessa on huomioitava myös erittäin tiukat puhtausvaatimukset.

Uuden teknologian ja uusien innovaatioiden tarve energiankulutuksen vähentämiseksi ja ympäristön suojelemiseksi on suuri ja uudet innovaatiot ovat keskeisiä ympäristöongelmien ratkaisijoita. Kone- tai laitevalmistajien on nykyisin entistä huolellisemmin otettava laitteiden suunnittelussa ja valmistuksessa huomioon myös ympäristönäkökohdat, energiankulutus ja lainsäädäntö.

Tuotantomme kyky toimia nopeasti ja joustavasti palvelee asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Laitteet ja osakokoonpanot valmistetaan aina asiakkaan dokumenttien ja spesifikaatioiden mukaisesti ja valmistusprosessin puhtausvaatimukset täyttäen. Tuotteiden koko vaihtelee pienikokoisista, käteen mahtuvista laitteista pöydällä pidettäviin tai lattialla seisoviin suurikokoisiin instrumentteihin. Asiakkaamme vievät valmistamiamme laitteita kansainvälisille toimijoille useaan eri maahan.

Tekotekniikka Tekotekniikka Tekotekniikka Tekotekniikka Tekotekniikka Tekotekniikka Tekotekniikka Tekotekniikka Tekotekniikka

TUOTANNON TEKNOLOGIAT JA OSAAMISEMME OSA-ALUEET:
Globaali materiaalihankinta, prototyyppivalmistus ja sarjatuotanto korkean teknologian laitteille, tuotteiden ja tuoteperheiden OEM -valmistus, toiminnallisten testausjärjestelmien suunnittelu ja toteutus, jäljitettävyys, logistiikka ja after-sales palvelut.

LAATU JA PROJEKTINHALLINTA
Tarjoamme korkealaatuisia sovellettuja ratkaisuja korkean teknologian laitekokoonpanoon. Huolellisella perehtymisellä asiakkaan tuotantoprosessiin ja kiinteällä yhteistyöllä projektin alusta alkaen varmistamme, että Tekotekniikan valmistamat tuotteet täyttävät asiakkaan ja viranomaisten vaatimukset. Tekotekniikan järjestelmällinen projektinhallinta on osa korkeaa laatua, joka on yrityksellemme kunnia-asia.

Joustavaa ja nopeaa palvelua korkean teknologian yrityksille.