Referenssit

Olemme erikoistuneet vaativaan laite- ja osakokoonpanoon sekä materiaalin hankintaan ja testaukseen. Asiakkaitamme ovat korkean teknologian yritykset, jotka valmistavat ammattikäyttöön tarkoitettuja analyyttisiä ja kliinisiä instrumentteja tutkimuslaitoksille, sairaaloille ja lääkekehitysteollisuuteen sekä vaativia optiikkaratkaisuja sisältäviä optisia laitteita. Näiden kaikkien valmistuksessa on huomioitava erittäin tiukat puhtausvaatimukset, ympäristönäkökohdat, energiankulutus ja lainsäädäntö.
Useat korkean teknologian yritykset ovat jo vuosien ajan luottaneet Turun Tekotekniikan osaamiseen. Analyyttisiä ja kliinisiä instrumentteja tutkimuslaitoksille, sairaaloille ja lääkekehitysteollisuuteen sekä vaativia optiikkaratkaisuja sisältäviä optisia laitteita on valmistettu Tekotekniikassa jo yli 30 vuoden ajan. Asiakkainamme mm. Abacus Diagnostica Oy, ArcDia International Oy Ltd, Beneq Oy, Gasera Oy, Hidex Oy, Labmaster Ltd., PerkinElmer/Wallac ja Thermo Fisher Scientific Inc.

Valmistamiamme korkean teknologian instrumentteja viedään kansainvälisille toimijoille useaan eri maahan. Tuotteiden koko vaihtelee pienikokoisista, käteen mahtuvista laitteista pöydälle mahtuviin ja lattialla seisoviin suuriin instrumentteihin.

Olisiko materiaalihankinnan ja kokoonpanon ulkoistaminen yrityksellenne
tuottavin ratkaisu?